MUSIIKKI

Musiikin tekeminen on inspiroinut aina. Ajatusten pukeminen runoihin ja riimeihin on kiehtonut jo lapsena ja varhaisimmat itse tekemäni biisit ovat harakanvarpain kirjoitettuja vuodatuksia 8-vuotiaan maailmasta. Pitkään kirjoittelinkin päiväkirjat täyteen ideoita ja hyräilin päässäni niihin melodiat. Aloitettuani pianonsoiton 9-vuotiaana, alkoi kiinnostus herätä kuitenkin säveltämiseen ihan tositarkoituksella.

14-vuotiaana tein ekan oman biisin sanoituksineen ja sävellyksineen. Silloin innostuin kirjoittamaan englanniksi, sillä kuuntelin itse pääasiassa englanninkielistä musiikkia ja sain paljon inspiraatiota siitä. Vasta kolme vuotta sitten kokeilin kirjoittaa vaihteeksi suomeksi ja huomasin, että se on (yllättäen) paljon luontevampaa ja ilmaisuvoimaisempaa. Siispä sen jälkeen biisit ovat olleet pääasiassa suomenkielisiä.

Laulu on aina ollut ykkösinstrumenttini, mutta piano on ollut tärkeässä roolissa omia biisejä sävellellessä tai itseni säestyksessä. Matkan varrella on tullut innostuttua myös muista soittimista ja toivon, että kitara muodostuisi jossain vaiheessa vahvaksi kakkossoittimeksi pianon rinnalle.

Musiikki on tärkein itseilmaisuni väline ja kaikista luonnollisin tapa toteuttaa luovuuttani. Esiintyminen on innostavinta, mitä tiedän ja musiikissa kehittyminen on ikuinen tavoitteeni. Toivottavasti intohimoni välittyy musiikkini kautta myös Sinulle. Pääset kuuntelemaan sitä alla olevasta suoralinkistä SoundCloudissa. Live-videoita jaan täällä blogissa sekä Youtubessa.