BLOGISTA

Olen Inkeri, tällä hetkellä Turussa asuva laulaja-lauluntekijä ja logopedian opiskelija. Musisoinnin ja opiskelun lisäksi rakastan kirjoittaa, kävellä, joogata, tanssia, pohdiskella ja nauttia inspiroivien ihmisten seurasta.

Blogin taustaideologiana haluan pitää hyvinvointia, itsensä kehittämistä ja oman autenttisuuden löytämistä. Näiden teemojen sisällä kirjoitan siitä, mikä kullakin hetkellä eniten inspiroi, joten tekstien aiheet vaihtelevat elämän syvistä oivalluksista pieniin arkisiin ihmetyksen aiheisiin. Pyrin myös aika ajoin jakamaan vinkkejä kirjallisuudesta, joka on tehnyt minuun vaikutuksen, sillä lukemani kirjat vaikuttavat paljon tekstieni taustalla. Nautin suuresti myös kauniiden asioiden bongailusta, joten blogin kuvat ovat useimmiten omalla puhelimella ikuistettuja ja omaa silmää viehättäneitä bongauksia.

Lisäksi blogissa pyörivät tietysti musiikkiaiheet. Jaan live-videoita silloin tällöin blogin puolelle, mutta pääset niitä kuuntelemaan aina Youtubesta sekä lisää biisejä löydät SoundCloudista (linkit sivupalkissa sekä sivun oikeassa alareunassa). Toivottavasti saat blogini parissa innostavia lukuhetkiä ja musiikkielämyksiä!